Decopatch

Decopatch

Wat is décopatch?

Décopatch is een verbeterde découpage techniek. De lijm is dunner en beter smeerbaar dan bijvoorbeeld Modge Podge dat veel bij de servettentechniek wordt gebruikt.

De décopatch lijm gebruikt u om het décopatch papier te plakken op elke ondergrond (effen of oneffen) die u maar wilt. U kunt er bijvoorbeeld glas, porcelein, karton, hout mee bewerken, maar u kunt er ook oude meubeltjes en spullen mee oppimpen. Door nog een keer met de lijm over het beplakte voorwerp te gaan, vormt de lijm direct een glanzende vernislaag die een extra beschermingslaag geeft.

Het décopatch papier werkt ook een stuk prettiger dan bijvoorbeeld servetten dat vaak direct scheurt zodra u ermee bezig bent. De décopatch vellen zijn dun maar supersterk en het plakt heel makkelijk op elke oppervlak. Tijdens het plakken scheurt en verkleurt het niet zoals bij servetten wel vaak gebeurt. Er is een ruime keuze in vellen met een afmeting van 30 x 40cm. Het décopatch papier is het enige papier met een glad en geschilderd effect.

Bij CreaTil, bij uw thuis of vereniging bijvoorbeeld kunt een workshop volgen in décopatch verzorgt door CreaTil.

Met een workshop décopatch gaat u een papiermaché voorwerp t.w.v. € 4,95 naar keuze beplakken met 3 décopatchvellen naar keuze. De kosten hiervan zijn € 15,- per persoon inclusief het gebruik van kwast en lijm.

Bij een workshop décopatch voor een kinderfeestje wordt er door de kinderen een klein dier naar keuze beplakt. De kosten hiervan zijn € 10,00 per kind inclusief het gebruik van kwast en lijm.

In overleg zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden.

 

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
CreaTiL © 2024