Betalen & Verzenden

Bestellen:

Bestellingen kunnen uitsluitend gedaan worden via de internetwinkel. In de orderbevestiging staat het juiste totaalbedrag vermeld, inclusief de eventuele verzendkosten.

Betalen:

Direct per Ideal

Per overschrijving: Het totaalbedrag kunt u binnen 7 dagen overmaken op rekeningnummer NL16RABO0148076475 ten name van CreaTil te Zuidbroek onder vermelding van het ordernummer. Zodra het bedrag is bijgeschreven, wordt de bestelling binnen enkele werkdagen verzonden, tenzij u de keuze heeft gemaakt om het af te halen.

Ophalen: U kunt uw bestelling bij CreaTil afhalen. Via e-mail krijgt u een melding wanneer de bestelling af te halen is. Voor het afhalen dient u wel een afspraak te maken, dit kan telefonisch op telefoonnummer 06-39756724 of via e-mail naar info@creatil.nl 

Verzenden:

Verzendkosten: De bestelling wordt verstuurd met DHL of POST NL. Voor bestellingen onder de € 50,- berekenen wij € 5,95 aan verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50,- worden er geen verzendkosten berekend.

Voor enveloppost berekenen wij € 2,95 aan verzendkosten.

Buitenland: verzending naar het buitenland is ook mogelijk.

 

Retourzending: mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht om deze binnen 7 werkdagen aan CreaTil te retourneren.
De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening. Uw geld zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening worden teruggestort.
Let op! De producten mogen alleen geretourneerd worden als deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. 
Heeft u klachten over de verzending of de producten of is er onverhoopt iets misgegaan met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact op, zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

 

 

CreaTiL © 2024