Leveringsvoorwaarden

Prijzen en betalingen:
Alle op deze site genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle betalingen geschieden door directe betaling met Ideal of door middel van een overschrijving op het rekeningnummer van CreaTil. De goederen worden verstuurd zodra het totaalbedrag is voldaan en de goederen voldoende op voorraad zijn. Bij het afhalen van de bestelling kan er contant of met pin worden voldaan.

Levertijd:
Na betaling wordt de bestelling z.s.m. of binnen enkele werkdagen verzonden. De genoemde levertijd is een indicatie en geldt niet als fatale termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of het annuleren van de order.

Retourneren:
Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht om deze binnen 7 werkdagen aan ons te retourneren.
De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening. Uw geld zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening worden teruggestort.
Let op! De producten mogen alleen geretourneerd worden als deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. 
Heeft u klachten over de verzending of de producten of is er onverhoopt iets misgegaan met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact op, zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

CreaTiL © 2024